Voiteluaineet

Meiltä löydät teollisuuden, raskaan ja kevyen kaluston voiteluaineet. Tuotevalikoimamme on laaja ja saamme myös erikoisvoiteluaineita tilaamalla. Jos tuotetta ei löydy hyllystä voidaan tuotteet tilata nopeasti. Yli 170kg tilaukset tulevat rahtivapaasti suoraan asiakkaalle.

Meiltä löydät myös elintarvikerasvat ja erikoisvoiteluaineet. Näistä lisää alempana!

Alhaalla voiteluainesuositushaku, sekä merkit mitä myymme.


Voiteluainesuositukset

Näistä linkeistä löydät Teboilin, Nesteen ja Gulfin voiteluainesuositukset. Saat tietoosi helposti ja nopeasti suositellun öljyn. Autamme myös mielellämme löytämään oikean voiteluaineen!

Voiteluaine merkit

Suurin osa tuotteista suoraan hyllystä tai tarvittaessa tilauksella n. 1-3 arkipäivää.

GULF

Henkilöautoihin ja racing


TEBOIL

Raskaaseen ja kevyisiin kalustoon sekä teollisuuteen


NESTE OIL

Raskas kalusto

VALVOLINE

Henkilöautot

KENDALL

Henkilöautot ja racing


SHELL

Henkilöautot, raskas kalusto


Mannol

Raskaaseen ja kevyeisiin kalustoon


Q8

Raskas kalusto


Erikoisvoiteluaineet

Erikoisvoiteluaineita tarvitaan yhä enemmän turvallisuussäädösten ja vaativien luokitusten johdosta. Elintarvikeöljyt- ja rasvat yleistyvät tietyissä työympäristöissä. Bioöljyt myös yleistyvät ja erityisesti Ruotsista tulleissa koneissa on käytetty bioöljyjä.

Myymälässä meillä on pääsääntöisesti elintarvikerasvoja ja biohydrauliikkaöljyjä. Muuten erikoisvoiteluaineet ovat tilaustavaraa ja tulevat 1-2 viikon kuluessa riippuen toimittajan varastotilanteesta. Suosittelemme siis ennakoimaan tilausta, jotta voiteluaine ennättää tulla ennen huollon aloitusta.

Ravenol AWD-H täyssynteettinen Haldex öljy.
Sopii neliveto autoihin missä on Haldex järjestelmä kuten Allrad-, Quattro- ja 4motion-mallelille (Volvot, volkkarit ym).

Ravenol AWD-H täyssynteettinen Haldex öljy.
Sopii neliveto autoihin missä on Haldex järjestelmä kuten Allrad-, Quattro- ja 4motion-mallelille (Volvot, volkkarit ym).

ZEP 45 monitoimiöljy on suosittu PTFE:tä sisältävä voiteluaine. Se voitelee ja suojaa tehokkaasti lämpötila-alueilla -48 °C - +246 °C. Aine tunkeutuu, puhdistaa ja irroittaa osat, jotka ovat jumittuneet kulumisen, syöpymisen, rasvan ja lian vuoksi. Se myös poistaa kosteutta kaikilta pinnoilta.

Tuote on ollut todella suosittu! Sitä on käytetty mm. kurottajien ja nostureiden liukupinnoissa.

Totalin Multis EP 0 ja 00 on huippulaadukas keskusvoitelurasva. Se sisältää korkeapaine-lisäaineita ja on helposti pumpattavissa matalissa lämpötiloissa.

Käyttölämpötila-alue -30º...+120º.