Harrastetuotteet

Meiltä racing, moottoripyörä- ja kelkka, jenkkeihin, veneisiin ja muihin harrastepeleihin tuotteet!

Racing tuotteet

 Kendall GT-1 COMPETITION (TI) 20W-50 Parafiinirakenteinen moottoriöljy vaativaan kisakäyttöön ja tehokkaisiin katuautoihin sekä Harley Davidson -moottoripyöriin. Nestemäinen titaani -lisäaine + lisätty sinkki antavat moottorille poikkeuksellisen voimakkaan suojan vähentäen kitkaa ja moottorin kulumista tuoden koneelle kestävyyttä ja tehoa

 Gulf Racing 5W-50 Synteettinen, vaativaan kilpailukäyttöön tarkoitettu moottoriöljy. Sopii ahdettuihin ja ahtamattomiin moottoreihin. 

Gulf Racing 10W-60 Synteettinen, vaativaan kilpailukäyttöön tarkoitettu moottoriöljy. Sopii ahdettuihin ja ahtamattomiin moottoreihin. 

Gulf Gear LS 80W-90 Kitkalukolla varustetun tasauspyörästön korkealuokkainen vetopyörästö-öljy.

Ford Racing  Lukkoperä lisäaine.

Kysy myös suodattimista, rasvoista ja varaosista!

Moottoripyörien- ja kelkkojen tuotteet


Teboil 2T Bike Täyssynteettinen öljy mopoihin ja mootoripyöriin joka on kehitetty tehokkaisiin kaksitahtimoottoreihin.Se soveltuu erinomaisesti kuumana käyviin ja korkealla pyörintänopeudella toimiviin ilma- ja vesijäähdytteisiin moottoreihin. Sopii sekä tuoreöljy- että seosvoiteluun.

Teboil 2T Snow Täyssynteettinen erikoisöljy moottorikelkkakäyttöön. Sopii erinomaisesti myös muihin kylmissä olosuhteissa toimiviin kaksitahtimoottoreihin kylmäominaisuuksien ja lisäaineiden ansiosta. Sopii sekä tuoreöljy- että seosvoiteluun.

Teboil Silver Classic GT-S 20W-50 Mineraalipohjainen suorituskykinen öljy. Korkea kulumisenestolisäaineistus ja tavanomaista paksumpi perusöljy suojaavat luotettavasti myös kuumana käyviä moottoreita. Tiivisteitä elvyttävä lisäaineistus auttaa ehkäisemään öljyvuotoja. Lisäksi se on loistava valinta ilmajäähdytteisiin moottoreihin sekä märkäkytkimellä varustettuhiin moottoripyöriin ja niiden vaihteistoihin. 

Gulf Pride 4T 10W-40 Mineraalipohjainen moottoriöljy korkeatehoisiin 4-tahti moottoripyöriin. Sopii märkäkytkimille.

Gulf Power Trac 4T 10W-40 Osasynteettinen 4- tahti moottoripyöräöljy. Erinomainen suojaus moottorille ja vaihteistolle. Sopii märkäkytkimille. 

Kendall GT-1 COMPETITION (TI) 20W-50  Parafiinirakenteinen moottoriöljy moottoripyöriin joissa kuivakytkin. Nestemäinen titaani -lisäaine + lisätty sinkki antavat moottorille poikkeuksellisen voimakkaan suojan vähentäen kitkaa ja moottorin kulumista tuoden koneelle kestävyyttä ja tehoa

Kysy myös suodattimista!

Amerikan autot


Teboil Silver Classic GT-S 20W-50 Mineraalipohjainen suorituskykinen öljy. Korkea kulumisenestolisäaineistus ja tavanomaista paksumpi perusöljy suojaavat luotettavasti myös  kuumana käyviä moottoreita. Tiivisteitä elvyttävä lisäaineistus auttaa ehkäisemään öljyvuotoja. Lisäksi se on loistava valinta ilmajäähdytteisiin moottoreihin sekä märkäkytkimellä varustettuhiin moottoripyöriin ja niiden vaihteistoihin.

Gulf Classic 20W-40 Mineraaliöljy, jossa on korkeampi sinkki (ZDDP) -pitoisuus kuin nykyaikaisissa moottoriöljyissä. Vanhat moottorit tarvitsevat korkeamman sinkkipitoisuuden tuomaan suojaa esim. venttiilikoneiston kulumista vastaan.  Sopii siis erinomaisesti vanhempiin harraste- ja jenkkiautoihin.

Kysy myös suodattimista, rasvoista ja varaosista!

Vesikulkuneuvot


Teboil 2T Special Outboard Erikoisöljy nykyaikaisten kaksitahtisten perämoottoreiden voiteluun. Öljy sisältää ns. tuhkautumattomia lisäaineita, joiden ansiosta moottorin karstautuminen on vähäisempää kuin käytettäessä tavallista kaksitahtimoottoriöljyä. 2T Special Outboard pitää moottorin männät, pakokanavat ja sytytystulpat tehokkaasti puhtaina ja antaa hyvän suojan moottorin kulumista ja korroosiota vastaan.

Teboil Outboard Gear Oil Veneiden vetolaitteiden ja perämoottoreiden kulmavaihteiden voiteluun tarkoitettu erikoisvaihteistoöljy. Se toimii erinomaisesti niin makea- kuin suolavetisessäkin käyttöympäristössä. Öljy kestää erittäin hyvin kosteita olosuhteita suojaten komponentteja ruosteelta ja korroosiolta.

Gulf Pride 4004 10w-40 Korkealaatuinen 4- tahti moottoriöljy, joka on kehitetty täyttämään tärkeimpien perä- ja sisämoottorivalmistajien laatuvaatimukset. (Bensiinikäyttöiset- ja vesijäähdytteiset moottorit , vesiskootterit ym.) 

Gulf Outboard Gear Oil 80W-90 Korkealaatuinen mineraalipohjainen "High Performance" vaihteistoöljy sisä,- sisäperä ja perämoottoreille joissa vaaditaan hyvää suojaa kulutukselta ja korroosiolta.

Kysy myös suodattimista ja rasvoista!

Vesikulkuneuvoihin myös lisäaineet levää ym. vastaan!

GULF keräilytuotteet

Meiltä saat myös harvinaisia ja aitoja GULF keräilytuotteita. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Valikoimassa mm. erilaisia t-paitoja, päähineitä, kenkiä ja sateenvarjoja.