Kemikaalit

Myymme eri käyttötarkoituksiin kemikaaleja, jotka helpottavat työntekoa ja huoltoja. Valikoimaamme kuuluu eri rasvoja, puhdistusaineita ja lisäaineita.


Alhaalla listattuna merkkejä mitä mm. myymme.

Fortén lisäaineet pitävät moottorisi puhtaana.


Fortén lisäaineilla on todistettu pystytty pitämään moottorin puhtaampana pidempään. Puhdas moottori toimii paremmin, tehokkaammin, tasasemmin ja vähemmällä polttoainekulutuksella.

Fortén lisäaineella huollat mm. polttoainejärjestelmät, moottorin, jäähdytysjärjestelmän, voimansiirron.

Grotamar®82  poistaa bakteerit ja sienet dieselistä

Grotamar® 82 tuote ehkäisee ja poistaa dieseliin syntyneet bakteerit, levät ja hiivat dieselistä tehokkaasti. Se toimii myös korroosiosuojana. Estää ennenaikaisen öljyn hajoamisen aiheuttaman vanhenemisen.

Kehitetty erityisesti moderneille dieselpolttoaineille mukaanlukien vähärikkiset dieselit ja polttoaineet jotka sisältävät biodieseliä.

Kendallin voitelurasvat haastaviinkin tilanteisiin


B1, Blu-Spray on monikäyttöinen, huippupaineita kestävä voitelurasva, jolla on avainasema erilaisissa voitelukohteissa, mihin perinteinen rasvapuristinvoitelu ei sovellu. Blu-Sprayn perusöljyn ominaisuudet takaavat täysipainoisen voitelun laajoilla lämpötila-alueilla.  Sillä on poikkeuksellisen hyvä korkean lämpötilan hapettumisen vastustuskyky, sekä kyky voidella kovallakin pakkasella. Blu-Sprayn käyttölämpötila-alue on -40 ºC -+ 195 ºC.Blu-Spray tarjoaa erinomaisen ruostumis-ja korroosioneston sekä huuhtoutumissuojan pysyen metallipinnoilla jopa äärimmäisen vaikeissa isku-ja kosteusolosuhteissa. Käyttö mm. ketjustoille, vaijereille, avoimille hammaspyörille, kääntökehille, liukupinnoille ja saranoille.

V1 CML, monikäyttö-öljy, joka irrottaa, puhdistaa ja voitelee. Oivallinen tuote ruostuneiden osien irrotukseen ja puhdistukseen. V1 CML poistaa kosteuden aiheuttamia ongelmia sähkölaitteissa ja moottorin sytytysjärjestelmissä. CML tunkeutuu ja irrottaa kaikkein ruostuneimmatkin pultit ja mutterit.

Kendall M1 moottoripyöräketjuöljy on huippu ketjurasva katu- ja kilpakäyttöön!

M1 on erityisesti moottoripyörien ketjujen (myös o-rengasketjut) voiteluun tarkoitettu erikoisvoiteluaine.

  •  Tunkeutuu ja säilyy pitkään voitelevana
  •  Tarttuu ja pysyy ketjussa kiinni vähentäen kitkaa ja tuoden tehoa
  •  Suojaa vedeltä ja ruostumiselta
  • Pysyy kiinni jopa kilpakäytössä yli 200km/h nopeuksissa
  •  Riittoisa ja helppokäyttöinen

Total jäähdytysnestetiiviste

Pitkäaikainen orgaaninen 100% jäähdytinnestetiiviste, joka on tehty puhtaaseen monoetyleeniglykooliin. Jäähdytinnestettä suositellaan puhtaaseen veteen sekoitettuna kaikkien autojen ja työkoneiden jäähdytysjärjestelmiin. Täysorgaanisen lisäaineistuksen ansioista se estää sakkautumien muodostumisen ja pitää lämmönsiirtopinnat puhtaina.

AdBlue


Valmis käytettäviksi SCR- tekniikalla varustettujen ajoneuvojen katalysaattoreissa.

Neste Voltera PRO lasinpesuneste

Käyttövalmis erikoislasinpesuneste suojaa pyyhkijöitä pidentäen niiden käyttöikää sekä luo vettä, jäätä ja likaa hylkivän nanokalvon lasiin.